Simon Lampenius

Hjälper dig att få trafik till dina digitala kanaler

Kaipaako sinunkin verkkopalvelusi lisää kävijöitä?

Onko sinunkin organisaatiossasi tuttua, että tuotatte hyvää ja laadukasta verkkosisältöä, mutta ette kuitenkaan saa kovin montaa vierailijaa sivuille?

Tuotatte ehkä tekstejä, videoita, kuvia. Julkaisette ne sekä verkkosivuilla että sosiaalisessa mediassa. Kuitenkaan ei tule kovin montaa kommenttia somessa eikä niin paljon katselukertoja videoihin.

Olen pohtinut näkyvyyttä verkossa monta vuotta ja ollut mukana monessa eri sisältö- ja verkkosivuhankkeessa. Liian usein on käynyt niin, että on tuotettu vaikka hyvä videosisältö, mutta ei olla mietitty, miten saada katsojia videolle.

Joo, tietysti video on laitettu YouTubeen, Facebookiin ja verkkosivuille. Mutta tarkempi suunnitelma (ja budjetti) miten saada katselukertoja videolle on puuttunut.

Vähän kantapään kautta olen oppinut:

Verkossa on niin monta toimijaa, että oman viestin esille saaminen halutulle kohderyhmälle vaatii panostusta, tietämystä ja suunnitelmaa.

Olen yli kymmenen vuotta eri tavoin työskennellyt viestinnän parissa ja yrittänyt tavoittaa eri kohderyhmiä verkon ja sosiaalisen median kautta. Sen kautta kokemusta ja tietämystä on kertynyt, ja haluan jakaa sitä eteenpäin muille.

Luentoja, joista esimerkiksi saat tietää mitkä ovat Facebookin ja Instagramin parhaat kuva- ja videokoot

Minä tarjoan luentoja, työpajoja, tai yksilöllistä konsultaatiota, joka auttaa organisaatiotasi saamaan lisää kävijöitä verkkopalveluunne.

Koulutuksen sisältö ja menetelmät räätälöidään teidän organisaationne tarpeisiin. Yleensä näissä asioissa tarvitaan apua:

  • Miten käyttää sosiaalista mediaa, kuten Facebook ja Instagram, järkevästi ja suunnitelmallisesti? Miten saada some tukemaan brändiä ja auttamaan kohderyhmän sitouttamisessa?
  • Facebook-mainonta Facebook Ads Managerilla. Pelkkä boostaus voi joskus toimia, mutta saat paremmat tulokset, jos opettelet Facebook Ads Managerin käytön.
  • Hakukoneoptimoinnin perusaskeleet kuntoon. On pakko näkyä Googlen hakutuloksissa, jos haluaa saada jatkuvan virran kävijöitä sivuille.

Voin pitää luennon kaikista näistä aiheista 90–120 minuutissa, mutta voimme tarpeenne mukaan myös syventyä johonkin aiheeseen. Tai voimme pitää työpajan, jonka kautta saatte suuntaviivoja/strategiaa konkreettiseen työhönne.

Liikutaan ihan konkreettisella tasolla, ja käydään esimerkiksi läpi, mitkä ovat parhaat kuva- ja videokoot somessa. Saat siihen kysymykseen vastauksen heti tässä myös: Näen että kuvasuhteet 1:1 ja 4:5 toimivat parhaiten, koska ne täyttävät mobiilin ruudun tehokkaalla tavalla. Useimmat ihmiset selaavat nettiä ja somea älypuhelimella.

Lataa tästä kuva, josta näet eron telkkariin tai leffateatteriin sopivan 16:9-koon ja mobiiliystävällisen somekoon välillä.

Kenelle nämä palvelut sopivat?

Pidän luentoja kaikenlaisille organisaatioille, järjestöille, kunnille, yrityksille, seurakunnille.

Jos teillä on monen sadan tuhannen euron mainosbudjetti, kannattaa valita toimisto, jolla on kokemusta sen kokoisista kampanjoista.

Kuka on Simon Lampenius?

Simon Lamepenius, syksyinen porvoo, asiantuntija.

Olen porvoolainen perheenisä, joka päiväsaikaan työskentelee viestintäpäällikkönä Porvoon seurakuntayhtymässä. Sivutoimena autan organisaatioita, seurakuntia ja yrityksiä saamaan enemmän liikennettä verkkopalveluihinsa.

Sosiaalinen media on ollut päätyöni Kirkkohallituksessa viisi vuotta, ja yli kymmenen vuoden ajan olen ollut mukana eri digitaalisten ratkaisujen kehittämisessä.

Olen koulutukseltani valtiotieteiden maisteri.

Yhteistyökumppani: Bertills & Jung

Teen yhteistyötä Bertills & Jung -mediatoimiston kanssa, jota vetävät Anna Bertills ja Linn Jung. Nämä mahtavat tyypit voivat auttaa sinunkin yritystäsi tai organisaatiotasi esimerkiksi sisällöntuotannolla. Katso tässä lisää Bertills & Jungin palveluista.

Ota yhteyttä

Jos haluat tietää enemmän tai pyytää tarjousta, soita minulle tai lähetä sähköpostia.

Simon Lampenius
+358 40 560 39 85
simon@lampenius.fi

Dela: