Simon Lampenius

Hjälper dig att få trafik till dina digitala kanaler

Föreläsningsinnehåll

Jag erbjuder föreläsningar, workshops och individuell konsultering som hjälper er att få mer trafik till era digitala kanaler. Läs nedan om innehållet och ta kontakt med mig om det låter intressant.

Få trafik till era digitala kanaler

Många organisationer satsar i dagens läge mycket på sina innehåll till webb och sociala medier. Man producerar videor, texter och bilder. Men då produkten är klar – det fina innehållet som kan hjälpa människor i olika problemsituationer i vardagen – då är resurserna och orken slut. Man har ingen plan för att få användarna att hitta innehållet och kanske inte någon budget för det.

Genom de här föreläsningarna får du hjälp att ”sälja” ditt innehåll till användare och få mer trafik till din webbplats. Innehållet kan anpassas enligt era behov, men många behöver hjälp med:

a)      Jobba smart med sociala medier

Vad fungerar i sociala medier? Hur fungerar facebookalgoritmen och vad har den med mig att göra? Vad är det för skillnad på organisk och köpt räckvidd? Vad ska man tänka på om man gör en strategi för sociala medier?

b)     Gå från att ”boosta” inlägg på din Facebooksida till att använda Facebook Ads Manager strategiskt

Det är enkelt och går snabbt att boosta inlägg, men du får mer trafik ifall du använder dig av de möjligheter som Facebooks reklamverktyg har. I det här passet går vi igenom Facebook Ads Manager så att du själv förstår dess möjligheter och kan använda verktyget för att skapa annonser. 

c)      Bli hittad då människor söker på Google

Det viktigaste när det gäller att skaffa kontinuerlig organisk trafik till webbplatsen är att göra sig synlig för Google. Det här kallas sökmotoroptimering, på engelska förkortningen SEO från Search Engine Optmization. Det handlar om att man gör justeringar på webbsidan för att bli hittad. I den här föreläsningen får du veta hur det lönar sig att bygga sin webbplats för att bli hittad av Google.

Tidsåtgång

På 90–120 minuter kan ni få en föreläsning där alla dessa tre tas upp. Men finns det behov att grotta ner sig i något ämne så kan vi sätta en hel för- eller eftermiddag på något ämne, t.ex. att göra en strategi för sin Facebooknärvaro. Eller att tillsamman lära sig Facebook Ads Manager, ta fram några konkreta annonser som ni har direkt nytta av i ert arbete.

Jag anpassar innehållet enligt ert behov. Ta kontakt så syr vi ihop något som hjälper just er.

Kontakt

Simon Lampenius

simon@lampenius.fi

+358 40 560 39 85

Dela: